Dagwandeling Meijerijse landgoederen

30 oktober, 17 km regen

Ook als het regent gaan we er op uit. Hup, regenkleding aan, paraplu mee en ons laten onderdompelen in de herfst pracht op de mooie landgoederen bij Boxtel.

Van de “mooiste routes” Meijerijse landgoederen

Ten noorden van Boxtel aan weerszijden van de A2 gaan we op ontdekking door Sparrenrijk, Eikenhorst, langs de Essche stroom, Halse Barrier, Zegenwerp en Venrode.

Ook is het eind oktober de bladeren zijn nog in volle getale te zien aan de bomen en als op een tapijt op de grond. Geel, groen, rood, licht bruin een lust voor het oog

We waren in goed gezelschap van Tea en Annemiek. Onze wandeluren waren zo om. Wat heerlijk om te delen, vriendschap te ontvangen en in deze regen te lopen. De druppels zachtjes op de paraplu en onze poncho’s.

Deze wandeling kent geen horeca onderweg.Wel een viaduct halverwege onder de A2. Hier was het goed vertoeven om even te rusten en ons brood op te eten. Vuilniszak als stoeltje, de rug tegen te muur….wat hebben we nog meer nodig. Natuurlijk waren er ook veel paddenstoelen te zien en grote varens die al mooi bruin kleuren. Die horen er ook bij.

Deze route ken ik van het voorjaar met bloeiende rododendrons. Ik zou het zeker in deze herfst nog eens doen en dan op een zonnige dag. Via de Mooiste routes ookmrt GPX track te vinden….. doen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.