Regen en tegenwind

27 maart, regen, 7 graden, 27 km

Alweer een dag met verrassingen. We hebben ontbeten in de herberg van Chateau Porcien. In Bezancourt was er geen plaats in de herberg. En we vonden uiteindelijk een plekje bij particulieren in het plaatsje Pomacle. Daardoor is de geplande afstand geen 23 km maar 27.

Net bij het verlaten van Chateau Porcien was het droog en nog geen wind.

Daarna begon het gestaag te regenen en ….wat een toeval…om te schuilen vond ik deze plek speciaal voor de pelgrims. Een huisje uit de wind, met een bankje.

Het was een behoorlijk saai stuk langs de grote weg, verhard dat scheelt. Toen ik in Bazancourt aankwam, was alles gesloten. Ik mocht zomaar in de bibliotheek schuilen en me opwarmen. Een aardige dame liet ons daar binnen. Even bellen of Frans en Karin er zijn. We zouden nl. samen naar Pomacle lopen. In Pomacle vinden we de bestemming. Helaas niemand thuis. Wat nu? We lopen richting kerk, en mogen zomaar in het schoolgebouw wachten. Dit is verrassing nr. 3 vandaag. Als we er zijn, word ik gebeld. De gastvrouw is pas om 17.30 uur thuis en niet om 16 uur, zoals ik had verwacht. Kortom een dag vol verrassingen. Het loopt weleens anders……

5 reacties op “Regen en tegenwind

  1. Hoi Mieke,

    Altijd die aanstekelijke lach op je gezicht. Ik reageer wel niet elke dag maar lees wel elke dag je verhaal met mooie foto’s en belevingen. Loop in gedachte met je mee.

  2. Prachtig je foto’s en verslag weer van deze afgelopen dagen. Een die verassingen niet weten wat en ze dan beleefd , dat laat je stalen. Zo loop je alleen en toch ook voor niet !! Wat ik me wel afvraag of opvalt ,!je komt weinig andere pelgrims tegen (tja op een fake na dan !) Zou het met het seizoen te maken hebben !! Als ik je andere camino’s volg kom je er wel regelmatig tegen !! Mooie dag weer morgen . Goede nachtrust ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.