Dag 13 Valga – Teo

20 km

Onder een stralende hemel stappen we vandaag van Valga naar Teo. We passeren daarbij de stad Padron.
Ik weet niet wat de dames vandaag in hun flesjes hadden gedaan, maar het leek wel alsof ze doping of ander geestesverruimend spul hadden genomen. Zonder moeite zweefden ze over alle hindernissen. En hebben veel plezier!
05-07
The dancing quens Of kwam het omdat hun arme gids achter hen strompelde met vijf zware rugzakken? :-)
All-in reizen, met bagagevervoer!………..Ach we weten wel beter!
In Teo slapen we in de ˜Albergue Teo op 12 km van Santiago. (naar de binnenstad echt wel 15 km hoor!)
Rol morgen de rode lopers uit, we zijn op komst!

7 reacties op “Dag 13 Valga – Teo

 1. Logisch dat ze vrolijk zijn. Zon en het einde is in zicht. En als je dan ook nog een begeleider hebt die je rugzak draagt, heb je toch niets meer te wensen! Mijn petje af voor de dames. Het is ietwat te ver Santiago de Compostello, want anders had ik bij de finish gestaan. Monique, zet hem op. Je bent er bijna?!

 2. Jeetje wat een Reis maken jullie zeg!!Prachtig dit op foto’s te zien!
  Monique je ziet er fantastisch uit!!
  Heel leuk hoor en geniet mee vanuit de verte!!

 3. ik moet weer lachen.als ik naar jullie foto,skijk.dan dat pracht verhaal eronder en boven door.ben blij dat het eidelijk….droog en zonnig is..Het zal een gezellige en leuken dag zijn geweest.maarjulliezullen nog een keer een dag moeten presteren,als datook in zulk mooi weer zal geschieden is even afwachten,zal wel de berichten zijn die kant op18graden. ….jan kijk uit met die vrouwen zezijn nogal dwingend..als je ze een vinger geeft he…Hou de control..tijdens de training verloor ik die telken malen..gelukkig kwam ik hier nog bekenden tegen ze herkende me al aan m,n roeptoeter en zeiden dat ze al in de volgende polderwas (Boer zoekt vrouw)Het wordt morgen de 14de dag het is, n slopende tocht geweest,het einde is in zicht Het wordt de kers op de taart met de viering in de kerk.jullie zijn een krachtig stel,hebben groot respect afgedwongen bij mij Jullie hebben nogeen rust dag hetis gegund Heb veel plezier en doe alleen maar leuke dingen uitrusten doe je thuis maar
  ikbedank jullie dat ik jullie mocht volgen tot morgen welterusten enfit gezond weer op……

 4. Lieve Monique, heb al de verslagen net pas gelezen, wat fantastisch om jullie zo te volgen. Het gaat je goed af, ook al zal het niet meegevallen zijn. Je hebt het geweldig gedaan. Nu nog de laatste loodjes en heb je je doel bereikt. Van harte gefeliciteerd alvast. Lieve groeten ook van Aad.

 5. Ha lieve vriendin,

  Je bent een kei van een meid!!!!
  Heel knap gedaan en heerlijk dat er ook een zonnige dag bij was met een pakezel nog wel.
  Op naar de laatste km en daarna weer naar Jos die je met open armen ontvangt.
  Groetjes van Yolande

 6. Heb iK iets gemist. Zie nergens een verslag van de aankomst in Santiago de Compostello van deze kanjers. Jammer hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.