Dag 12 Portela – Valga

20,8 km

Een stralende zonnige dag, de eerste sinds lang. Het ontbijt in de herberg bestond uit een pakje koekjes en doorkijkkoffie….. Voldoende redenen om betere oorden op te zoeken. We vonden een oud en lief vrouwtje bereid om haar mini-bar en -winkeltje voor ons te openen.


En verder was het gewoon genieten vandaag. In een prachtig Spaans landschap stappen we van Portela naar Valga, op 32 km van Santiago.

 

Nog 50 km tot Santiago

 

image

 

Niets of niemand houdt ons tegen…

 

 Stralend weer en een stralende Monique

We slapen voor 6 euro in een nieuwe, super-de-luxe herberg. Echter zonder contact met de buitenwereld; er is geen internet-toegang. Ook de hospitalera zwijgt in alle talen. Heeft mijn innemende aanwezigheid haar van haar stuk gebracht? De werkelijkheid is helaas minder prozaisch; ze heeft nog slechts drie tanden!

Tot morgen! :-)

6 reacties op “Dag 12 Portela – Valga

  1. Monique, je ziet er nog fris en fruitig uit. Houden zo. En wat fijn dat de zon jullie begeleide. Toch wel fijner lopen hè! Nu nog een paar dagen en dan kan je dit ook weer op je conto schrijven. Heb je het toch maar gedaan. Toi, toi, toi.
    Liefs ook van Frits, Tineke

  2. Nou….geloof dat ik nou ook toe ben aan een stevige borrel. ….jullie beginnen met 32 km dan gaan jullie 20.8 km Lopen. Hal ver wegen komen jullie een paal tegen met erop 50 km….volgens mij….Jan hou de boel wat strakker….in de flesjes zit geen water.Als je die lallende gezichten ziet…ik vertrouw het niet zo….of is het andersom. …meiden..kijk wat die Jan in z,n fles heeft…Hele mooie foto’s het plezier straalt er af Nu is het lekker..niet te heet lekker zonnetje…en een goed verhaal het is natuurlijk altijd een goed verhaal….camino. .. ben zo blij dat ik jullie mag volgen…vind het leuk,.Ga lekker onthaasten….eten….slapen….ik kijk uit naar morgen…

    1. Geweldig!! Deze fotos zien er zo stralend uit! Monique you look radient!! Onze Jos zou zeggen; Tjonge jonge jonge jonge jonge jonge!” En hij heeft gelijk!

  3. WaT fijn om dit allemaal te lezen! Nu met de zo’n erbij !! Extra leuk! Knap hoor Monique!!
    Groetjes van je schone zus Maria

  4. Toppertje ben je Monique ! Lex en ik volgen je op de “voet ” 🙂 . We zijn erg benieuwd naar de verhalen die we onder genot van een borrel van Jos snel gaan horen. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.