Dag 11 Arcade – Portela

22 km
Onder een zwaar bewolkte lucht stappen we vandaag van Arcade naar Portela. We passeren Pontevedra, een stadje met Romeinse roots.
image

image
We stappen bijna de ganse dag in de gietende regen. Enkel op het einde van de tocht, stopt het toch even met regenen. Maar geen nood, we amuseren ons geweldig!
image
regen, regen en nog eens regen.

image
image

Onze dagelijkse beloning….Vino Tinto

6 reacties op “Dag 11 Arcade – Portela

 1. Och, Och, och, wat een pech. Weer regen. Jammer hoor. Wel mooie wandelingen en wat een beloning…….een heerlijk wijntje. Om warm van te worden.

 2. Wat een donkeren wolken….dat kan ik niet zien op weer .nl. ..of maps. Wel zie ik dat hoge druk steeds in de buurt is misschien voor de vrijen dagen….hoe is het mogelijk alle dagen regen vandaag weer, je huid wordt doorweekt.. …verzorging van je voeten is van belang…..
  Zo te zien is de stemming nog opperbest……verwen je zelf maar erg goed
  Lekkere drinkkies. ..eten…masseren, de paden waren wat beter zo te zien .Julie mogen wel heel erg trots op jezelf zijn…ik. ben onder de indruk Julie hebben de schelp dubbel en dwars verdiend….nu.al. hoop dat Julie dat ook ervaren. rust vannacht lekker uit….morgen er weer tegenaan…..ik ben blij en trots op julie

 3. Wat doen jullie het knap….ondanks de regen zien jullie er nog steeds vrolijk uit!
  Ongelooflijk wat een doorzetters, ik ben er stil van.
  Ik denk even terug aan de kampeervakanties wanneer het niet meer ophield met regenen en ik dacht “hoe krijg ik de schoenen van alle vier droog?” om zo de blaren te voorkomen.
  Hoe doen jullie dat??
  Jullie verdienen met elkaar, naast al dat lekkers, een heel heel groot compliment.
  Welterusten voor straks en morgen gezond weer op.

 4. in alle euforie naar jullie prestatie,s Ingrit monique wil jan en vieni, voel ik me toch, slechts een stuurman aan wal….als persenaltrainer van monique zag ik het al aan het begin van haar cariare(zo,n 2maanden geleden) dit wordt een toppertje….trainer…nou ja zo zag het er eigelijk niet uit…Ik kon haar niet bij benen,ik had natuurlijk wel zo,n roeptoeter maar dat haalde hier niet veel uit inhet westen(omgevingslawaai A4)ze was steeds 3-4 straten verder!!jullie gaan de laatste dagen tegemoet hoop dat het droog weer zal zijn,je kan altijd hopen…..blaar loos….en met veel plezier…hoop dat jullie begrijpen dat dit peptok is en ik dat het helpt…tot vanavond en bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.