Voy de Vezelay dag 11

18 maart 20,9 km, zwaar bewolkt 23 graden van Saint Severs naar Hagetmau

We merken echt dat we dichter bij de Pyreneeën komen. Was het tot nu toe in La Landes vooral vlak, nu zijn het lieflijke heuvels als we van Saint Severs naar Hagetmau gaan.

Op onderstaande foto zie je waar we zijn. Het is in het zuidwesten van Frankrijk, morgen komen we in het gebied dat de Pyreneeën heet.

We lopen nog een stuk door Saint Severs en zien dit prachtig beschilderde huis. Het lijkt of er iemand ons staat na te kijken.

Dan gaan we de natuur in. In de ochtend voor en tijdens het vertrek was het aan het regenen. Volgens buienradar zou het snel droog zijn en op een paar druppels na, hebben we het droog gehouden. Het voelt voor ons net of er in Zuid Limburg lopen. Met de maretakken die de bomen versieren en de holle wegen tussen de bomen door.

Van verre zien we het kerkje van Audignon liggen. Zoals de vele kerken is ook dit kerkje open. Zeker de moeite er binnen te gaan. Bij reconstructie werkzaamheden is het tableau te voorschijn gekomen.

Intussen komen er steeds opnieuw andere vergezichten te voorschijn

In Hagetmau gaan we eerst naar het centrum voor ons etappe drankje. Daarna is het nog 2 km naar ons adres aan de chemin de Louilleroun. We worden al verwacht en zeer gastvrij ontvangen.

Morgen gaan we naar Orthez.

2 reacties op “Voy de Vezelay dag 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.