Camino Brabant Kaatsheuvel Heusden

14 juli, 23 km, bewolkt

Deze vrijdag liepen we vanaf Kaatsheuvel langs de Efteling, een stukje Drunense duinen, langs Drunen, door Elshout naar Heusden.

Deze keer waren we met 5 personen op pad. Gerard, John, Leo, Marjo en ik.

Met dank aan John, die de route zo goed had gevonden.😉

Het mooiste deel van vandaag was het stukje door de Drunense duinen, via de Roestelberg naar Restaurant Duinrand. Erg leuk was dat we onderweg Marja Maas en Wil Combee tegen kwamen. Jaren geleden heb ik met hem ook een wandeling gedaan.

We hadden gekozen voor een koffie stop bij de Roestelberg en gingen daarna door naar Elshout.

In Elshout waren we echt wel toe aan onze lunch. Inmiddels was het 14.30 uur geweest en toch konden we het 12 uurtje nog bestellen.

Een vrij saaie route vandaag, vooral veel verhard en langs een grotere weg. Verrassend is dat de aandacht wordt verlegd naar andere dingen die je ziet. Zoals de Kleine rode weekschild, die we met velen op de schermbloemen van de reuzebereklauw zagen. Of het oranje zandoogje Maar ook in de kerk van Elshout waren mooie dingen te zien

De wateren rondom de vesting van Heusden zijn tenslotte ook de moeite waard. Aan de haven hebben we het heel gezellig tijdens het etappe drankje.

2 reacties op “Camino Brabant Kaatsheuvel Heusden

  1. Zo leuk om jou weer te zien, en zoals je al had verteld onze namen in je verslag tegen te komen. Wat is Brabant mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.