Nog op pad in 2023?

Wie wil in 2023 met ons mee? Je bent van harte welkom

Er zijn plaatsen vrijgekomen bij de Rota Vicentina van 15-30 november. In 12 dagen wandelen vanaf Santiago do Cacem in Zuid Portugal naar Cabo de San Vicente in het uiterste zuiden van Portugal. Kijk voor meer informatie op de site bij: https://reizen.inbalansopweg.nl/reizen/rota-vicentina-zuid-west-portugal/

NIEUW voor 2023

4 dagen wandelen in Zuid Limburg van 10-13 december. We gaan van Epen naar Gulpen, van Gulpen naar Holset en van Holset naar Epen terug. De bagage wordt vervoerd. Voel je welkom om mee te gaan. Ieder jaar in december heb ik deze fantastisch wandeling gemaakt. Onderweg zijn er kroegjes open, zodat we warm kunnen pauzeren. Het is licht tot ongeveer 17 uur, dan zijn we altijd terug. Erg leuk in december zijn ook de vele mooie grote kerststallen. Kijk voor meer informatie op de site bij: https://reizen.inbalansopweg.nl/reizen/trainingswandeling-limburg/

Voor aanmelding of vragen, neem contact op via de mail info@inbalansopweg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.