Camino Brabant

Camino Brabant

Sinds mei 2022 is er een volledig bewegwijzerde camino Brabant, een witte schelp met een rode achtergrond. Op vele plaatsen langs de route zijn stempels te vinden. Kijk voor meer informatie op de site bij https://www.caminobrabant.nl/

Wie gaat met ons mee? Alle 13 etappes zijn ingepland.  Max 7 deelnemers. Je kunt je voor 1 of meerdere dagen aanmelden via info@inbalansopweg.nl De kosten voor deelname per dag zijn € 8. In de week voorafgaand aan de wandeling krijg je een aanvullende mail, met route beschrijving.

Je kunt een pelgrimspaspoort en de GPX track bestellen via de site van camino brabant.

Kijk voor alle data bij de dagwandelingen. In de laatste kolom staat of er nog plaatsen vrij zijn. Je kunt je ook altijd aanmelden voor de reservelijst.

https://reizen.inbalansopweg.nl/dagwandelingen/

 

Camino Brabant is een pelgrimswandeltocht van bijna 300 kilometer door het mooie Brabantse landschap langs Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Camino Brabant is gebaseerd op het concept van de pelgrimstocht naar Santiago. Dit concept is uniek, zo ook de bewegwijzering, en het het pelgrimspaspoort waarin je de stempels kunt verzamelen bij de verschillende Maria kapelletjes langs de route.

Alle stempels zijn nu geplaatst en de route is per 1 mei 2022 geopend. De stempelkaarten zijn nu te koop op onze website We hebben nu de bewegwijzering aangeven en bij de stempelkaart zitten ook de 13 routes in GPX formaat. Dit samen met een veilige rustige route, goede overnachtingsmogelijkheden, route stickers en bordjes, stempel plaatsen en startpunten welke goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.