Camino Français Calzadilla naar Mansilla de las Mulas

11 mei, 24 km, 28 graden zonnig

Het kan niet anders dan dat we de groene route vanaf Calzadilla naar Mansilla las Mulas vervolgen tot aan Reliegos. Daarna voegen we weer samen met de oorspronkelijke route. Mooi die leegte hoor ik zeggen….en ook wat saai. Het duurde zolang voor we koffie hadden.

Even overleggen over de route, ieder gaat vandaag zijn eigen weg, bij een bar wachten we op elkaar. Ook werd ik deze ochtend toegezongen voor mijn verjaardag en kreeg ik een mooi kado en een kaart. Ben ik heel blij mee.

De ochtendzon kleurt het landschap goud. Eindeloze wegen leiden ons naar de afslag Reliegos. De velden gekleurd met gele bloemen. Een kanaal dwars door het landschap. Valle de Valse Arcos genaamd. Hier zijn bijna geen andere pelgrims.

Op naar Reliegos. Met dank aan Hinke, zij heeft met locatie delen aangegeven hoe de route loopt en waar de bar is. Knap gedaan! Zo kon ieder het makkelijk vinden.

Het laatste stuk loopt nog 6 km langs de weg. Bomen langs de weg voor wat schaduw. Hier ook weer de gezelligheid van de andere pelgrims. De meesten zijn blij dat de Meseta er op zit. Zelf hou ik erg van die eindeloze vlaktes, zeker als er bijna niemand is. Voor mij geeft het verdieping. Deze etappe sluiten we af meteen etappe drankje en we vieren mijn verjaardag….. Vandaag heb ik de mooie leeftijd van 64 bereikt….Op naar nog vele wandel jaren.

17 reacties op “Camino Français Calzadilla naar Mansilla de las Mulas

 1. Hartlijk gefeliciteerd Mieke,en nog vele mooie jaren erbij,met mooie camino reizen,ook deze route is prachtig,altijd mooi foto’s en leuke verhaaltjes,Geniet ervan.

 2. Gefeliciteerd Mieke,wat een mooie plek om je verjaardag te vieren! Leuk om jullie reis te volgen,met iedere dag een mooi verhaal en foto’s ! Buen Camino

 3. Van harte gefeliciteerd, Mieke!🎉🎊🎈en nog vele, vele jaren wandelplezier.
  Wat een prachtige route weer vandaag, ik vind die eindeloze vlaktes ook erg mooi.
  Wel fijn dat jullie nu op de helft zitten.
  Toi, toi, toi weer voor morgen!

 4. Van harte gefeliciteerd Mieke met je verjaardag en dat op een plek waar je het liefste bent…nl. op de Camino. Nog vele gezonde wandel jaren gewenst op jouw weg.

 5. Het blijft leuk om je verslagen te lezen Mieke…..en altijd een vrolijk gezicht…..en natuurlijk een dikke FELICITATIE voor jou ….op naar morgen…..jullie zolen zijn straks wel versleten denk ik 😂😂

 6. Van harte gefeliciteerd Mieke.
  Heerlijk om op Camino te zijn met. Je verjaardag.
  Dat is al een cadeau op zich😄

 7. Lieve Mieke,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ik wens je nog vele mooie wandeljaren toe,
  Lieve groet Toos

 8. Mieke gefeliciteerd met je 64 verjaardag, en dankjewel voor de mooie verslagen. Groetjes Gerard 🙏🍷🥾

 9. Een zonnige warme dag met een heerlijk etappedrankje; een mooi Camino kadootje. Van harte gefeliciteerd 💐🥳

 10. Lieve Mieke, van harte gefeliciteerd 🌹🌹nog net op de dag zelf!
  Veel goede jaren voor jou met vele wandelwagen!
  T&F

 11. Mieke prachtig om je geboortedag tijdens de camino te mogen vieren !!
  Van Harte , wens je nog vele mooie wandel jaren toe🙏

 12. Mieke, nog van harte proficiat met je 64e verjaardag. Je hebt een mooie zonnige dag gehad en als je niets viert is elke dag hetzelfde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.