Dag 9 A Ramallosa – Redondela

23 september 2021, 22 en 32 kilometer, 26 graden, heel erg zonnig

Vandaag gaan we van A Ramallosa naar Redondela. Voor de route zijn er verschillende opties. We kunnen de ‘zeeroute’ volgen of de ‘bosroute’. Ook kunnen we besluiten om tot Vigo te lopen om daar de bus (of taxi) te nemen of vanaf Vigo nog (gedeeltelijk) te lopen naar Redondela.

Er zijn in de groep verschillende voorkeuren en inmiddels zijn we zo gewend aan de Camino dat iedereen zich comfortabel voelt om daarin zijn eigen keuze te maken en te doen waar hij of zij blij van wordt. Wel spreken we af dat niemand alleen loopt en dat we een beetje op elkaar zullen letten.

De ‘zeeroute’ levert hele mooie plaatjes op:

 

 

De bosroute natuurlijk ook:

 

Na ongeveer 22 kilometer lopen komen beide routes aan in Vigo. De ‘zeeroute-club’ besluit om in Vigo een taxi te nemen richting Redondela, Belinda en Angela nemen in Vigo de bus. Het is mooi geweest voor vandaag.  Joke en Joris besluiten om er nog tien kilometer aan vast te plakken en zij lopen door naar Redondela. Wat goed zeg! En wat een uithoudingsvermogen!

In de herberg ontmoeten we elkaar weer. We hebben allemaal een hele fijne dag gehad!

2 reacties op “Dag 9 A Ramallosa – Redondela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.