Nieuwe plannen voor juni juli en augustus 2020

Wie gaat met me mee? Nieuwe plannen voor de maanden juni, juli en augustus 2020

Dat was een mooi bericht vorige week maandag op 11 mei. Alle wandelingen in Spanje tm augustus waren vanwege het Corona virus sinds half maart uitgesteld. Mijn wandelagenda leeg en door het bericht van 11 mei komen er weer mogelijkheden en nieuwe kansen voor wandelingen in Nederland en België. Ik ben er erg blij mee.

Nieuwe plannen zijn:

  • Ook wekelijkse dagwandelingen op vrijdag
  • 5 tm 8 juli 2020 wandelen in de Ardennen  vanaf Burre/Tellin
  • 13 tm 18 juli 2020 Dommeldal. We wandelen van Valkenswaard naar Den Bosch
  • 6 tm 11 augustus 2020 Jabikspaad in Friesland. Rondwandeling van en naar Sint Jacobiparochie in Friesland

Dagwandelingen

Concreet betekent dit dat de dagwandelingen weer kunnen doorgaan, met inachtneming van de Corona maatregelen. Dat betekent: buiten wandelen met max. 10 personen en 1,5 meter afstand houden. In de maanden juni, juli en augustus zijn er regelmatig vrijdag wandelingen. Te beginnen op vrijdag 5 juni. Kijk voor alle data en meer informatie op de site bij https://reizen.inbalansopweg.nl/dagwandelingen/

Zin om mee te gaan? Stuur dan een mailtje naar info@inbalansopweg.nl, met vermelding van naam, telefoonnummer en woonplaats. De deelname kosten zijn € 8. Je bent van harte welkom.

Ardennen

Van 5 tm 8 juli gaan we naar de Ardennen voor wandelingen in de buurt van Burre/Tellin. Bij deze wandeling kunnen max. 8 personen mee gaan. Zin om eens lekker in de heuvels te gaan wandelen? Dat kan…Neem deze uitdaging aan en ga met ons mee. Meer informatie op de site bij https://reizen.inbalansopweg.nl/reizen/ardennen/ 

Dommeldalpad

Van 13 tm 18 juli gaan we langs de Dommel van Valkenswaard  naar Den Bosch. We verblijven 2 nachten in Valkenswaard en 2 nachten in Son en Breugel en een nacht in Sint Michielsgestel. Dagelijks lopen we ongeveer 20-25 km en gaan het prachtige Dommeldal verkennen. Max deelnemers: 5.  Meer informatie op de site bij https://reizen.inbalansopweg.nl/reizen/dommeldalpad/ 

Jabikspaad

En dan….van 6 tm 11 augustus in het uiterste noorden van ons land het Jabikspaad, waar we starten in het mooie Friesland. Wie heeft zin om mee te gaan? We starten in Sint Jacobi Parochie en gaan via Zwarte Haan, Stiens, Jorwert en Franeker weer terug naar Sint Jacobi Parochie. Een rondwandeling van 5 wandeldagen. 4 dagen van ongeveer 22 km en de laatste dag 15. Een belevenis op zich om hier je weg naar Santiago te beginnen. Max aantal deelnemers; 5. Meer informatie op de site bij https://reizen.inbalansopweg.nl/reizen/Jabikspaad/

Je bent van harte welkom. Graag ontvang ik je aanmelding via de mail info@inbalansopweg.nl.

 

1 reactie op “Nieuwe plannen voor juni juli en augustus 2020

  1. Ik vind het heerlijk om jouw wandel verhalen te lezen. Ik kan het helemaal inleven. Voorig jaar 9 Sept ben ik aangereden I Jupile Belgie. Ik was mij aan het prepareren voor een 2 weken wandeling op de Compostela de St Jaques. Mijn achillespees is gescheurd en ga ik nu 3 keer per week naar de kine. Ik kan nu 2Km per uur wandellen en kan 2 uur volhouden. Hoop dat ik volgend jaar met jouw kan meewandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.