Dagwandeling Eemnes

3 augustus, droog en bewolkt 22 graden, 20 km

Zou de heide in bloei staan vandaag? Dat vroeg Bertine zich af voor deze rondwandeling vanaf Eemnes door bossen, parken en heidevelden. Voor liefhebbers: een dag van de wandel 4 daagse “het Gooi”

Een mooie dag! En wat doet wandelen goed, als je het even moeilijk hebt. De natuur in, stappen zetten en je hoofd leeglopen. Vandaag speciaal welkom aan Karin, Ton en Liesbeth die voor de eerste keer meelopen.

We lopen door de bossen en dan is het niet gemakkelijk, als er staat 3e pad rechts, 2e pad links etc.Langs de Amerpoort, op weg naar kasteel Groeneveld. Dat is heel goed opletten, je hebt zo een paadje gemist.

We hebben na ruim 2 uur lopen een pauze bij Theehuis t Hoogte Erf, net de Hilversumse straatweg over.

We vervolgen de weg langs waterrijke parken, door grote beukenlanen.

Vandaag waren ook Tiny, Monique en Mia aanwezig om nog even te trainen voor hun Camino die eind augustus start. Dat is de Camino Portugues (kustroute) Marijke en Bertine gaan eind september mee op pad voor de historische Camino Portugues. Ada gaat eind oktober mee van Cordoba naar Merida. En altijd welkom aan medewandelaars, die het weer gezellig vinden mee te gaan. Johan, Lydia en Joke.

Ja! De heide staat prachtig te bloeien. We volgen een pad, met nummers gemarkeerd en vinden zo gemakkelijk onze geplande pauzeplek. Theehuis t’ Bulk.

Tot een volgende keer. Ook zin een keer mee te gaan? Voel je welkom. Zie voor data de website bij https://reizen.inbalansopweg.nl/dagwandelingen-2019/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.