Dag 22 van Calzadilla de los Hetmanillos naar Reliegos

3 mei 2019, 18 km, 15 graden, droog en zonnig.

Omdat we de afgelopen paar dagen veel kilometers hebben gemaakt hadden we voor vandaag  een korte wandeldag ingepland. We lopen maar 18 kilometer naar Reliegos.

Al snel komen we er achter dat er de komende 18 kilometer geen voorzieningen zijn en er eigenlijk ook niet heel veel bijzonders te zien is. Weer een lange rechte weg met niet veel variatie in het landschap.

We lopen nog een tijdje langs een treinspoor. Erg druk is de spoorlijn echter niet, in de tijd dat we er lopen komt er welgeteld 1 trein langs. Wel vinden we nog een mooi vervallen oud wachthuisje.

De stenen op het pad maken het lopen wat lastiger maar inmiddels zijn we zo goed getraind dat dit verder geen probleem is.

Af en toe zien we ergens een verdwaalde pelgrim.

Pas na ongeveer 14 kilometer stoppen we bij een schuur met daar voor het enige bankje dat we onderweg tegenkomen. Dat duurde lang. Even uitpuffen…

Om twaalf uur zijn we al in Reliegos. En we vinden het eigenlijk allemaal wel jammer dat we niet nog een paar kilometer door ‘mogen’ lopen.

Morgen staat er weer een korte etappe op het programma naar Arcahueja, en dan zondag maar 8 kilometer naar Leon zodat we daar een hele dag kunnen rondkijken.

Nu genieten we nog even van de tuin bij herberg Ada.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.