Dagwandeling Posbank

2 maart, 16 km met flinke heuvels, droog 12 graden

We hadden weer geluk met het weer vandaag. Droog. De vogels al volop in de weer met hun mooiste liedjes. Je voelt het voorjaar komen. Vandaag over een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Veluwezoom. Het gedeelte door de Onzalige bossen is flink klimmen en dalen.

Vandaag een speciaal welkom voor Marieke, die op 11 april gaat starten met de Camino francais met o.a. Jose, Maurits, Ria, Conny en Christien. Erg leuk om jullie te ontmoeten en het enthousiasme van Marieke te delen.

Komende week ga ik op pad van Malaga naar Cordoba en hiervoor waren An, GertJan en Ada aanwezig. En natuurlijk is iedereen welkom. Ook voor Tiny, Chris, Yvonne, Theo, Ineke, Francis, An en Liesbeth. In het restaurant van de Posbank werden we gastvrij ontvangen voor o.a. een heerlijke mosterd soep.

Na het restaurant gaan we over de heide velden naar Velp. Zie de glooiende heidevelden, het licht net kleurrijk genoeg voor deze sfeerfoto.

Om bepaalde gebieden meer rust te geven is de route wat aangepast. Een zeer mooie route met nieuwe bruggen. Voor deze route (van Dieren naar Velp) kun je de rood witte aanwijzingen volgen. Wil je eerder naar Rheden, dat is goed aangegeven.

Ook na deze flinke km met veel stijgen en dalen hadden we een zeer voldaan gevoel. Lekker moe en dat geeft moed voor degenen die zich aan het voorbereiden zijn voor hun Camino. Voor dit jaar….Buen Camino!??

2 reacties op “Dagwandeling Posbank

  1. Het was weer een heerlijke dag, met prachtig weer. Mieke en Marieke weer bedankt voor jullie deskundige begeleiding. En veel succes voor allen voor de aankomende camino’s.

    Buen Camino.

  2. Hoi Mieke, het was weer een prachtige wandeling. Dank ook nog voor het meerijden.
    tot 30 Maart
    hartelijke groet An van Uitert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.