Op weg naar Sarria

1 september

Deze Camino Francais start in het mooie Galicie. Galicie ligt in het noord westelijke deel van Spanje. Wij volgen de gele lijn vanaf Sarria naar Santiago de Compostela en vervolgen de weg naar Finisterra. De blauwe lijn naar de kust. In totaal ongeveer 200 km, die we in etappes van 10-15 km gaan stappen. We zijn 16 wandeldagen onderweg en hopen op 17 september in Finisterra aan te komen.

Voor deze camino wens ik Toos, Tine, Ellie, Mariet en Gre elke stap in vrede:

Iedere stap is vrede.
De stralende rode zon is mijn hart.
Elke bloem beantwoordt mijn glimlach.
Hoe groen en fris is al wat groeit.
Hoe verkoelend de wind.
Elke stap, gezet in vrede,
verandert de weg zonder einde
in een blijmoedig pad.

We ontmoeten elkaar op het vliegveld.

Van links naar rechts, Gré, Mariet, Elly, Toos, Tine en ik.

Op zo een reisdag maak je veel mee. Zo had ik voor iedereen een instapkaart behalve voor Mariet. Wat nu? Ik probeer contact te maken met Kiwi, de maatschappij waar ik de tickets heb gekocht. Krijg een computer aan de lijn, die niet begrijpt wat ik bedoel. Gelukkig lees ik verder en zie dat ik dat ook op de luchthaven kan regelen. De boarding kaart is er. We komen in Barcelona op T1 met Transavia en vliegen met een andere maatschappij, Vueling, vanaf T2. Gelukkig was alle bagage inclusief stokken aangekomen . Daarna met de bus naar T2……

Weer inchecken, en 3 uur wachten voor onze vlucht van Barcelona naar Santiago.

Met een vertraging van 1 uur komen we in Santiago aan. En….onze bagage was er direct?. Volledig ingepakt in plastic en Leukoplast uit mijn EHBO setje. We zijn er blij mee.

Morgen gaan we op pad.

4 reacties op “Op weg naar Sarria

  1. Hoi Mieke,

    Ziet er gezellig uit, je groepje. Ik ken er alleen Gre van. Een buen camino gewenst voor allemaal. Ik ben stiekem een beetje jaloers op jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.