Informatie avonden

28 augustus

Gisteren was de eerste informatie avond over de Camino naar Santiago. Ook jij bent van harte welkom.

Deze reactie kreeg ik vanochtend. Dank je wel Esther!

Vanavond bij een informatie-avond geweest bij Mieke Schrieks van In balans op Weg.
Heel veel informatie gekregen over het lopen van een Camino: van het inpakken van je rugzak tot tips over de route en het lezen van kaarten. De credential voor stempels en een schelp voor aan mijn rugzak op de koop toe! Een gezellige en inspirerende avond! Ik weet het nu zeker: ik ga in oktober de Camino Ingles lopen. Ik heb er heeeeeel veeeeeel zin in!! En de vliegtickets zijn geboekt ?.

Dit jaar zijn er nog meer informatie avonden. Namelijk:

25 september, 27 november en 18 december 2018

Aanvang 20.00 uur in Den Bosch

Maximaal 10 personen, aan te melden via de mail: info@inbalansopweg.nl. Deze avonden zijn bestemd voor pelgrims die met me meegaan en ook voor pelgrims die liever alleen op pad gaan.

Vragen zoals:

  • Wat neem je mee?
  • Wat voor rugzak koop je?
  • Hoe vind ik de weg?
  • Hoe bereid ik me voor?
  • Routeplan
  • Wat jij wilt weten….

Kosten: € 15 (inclusief BTW) per persoon inclusief koffie/thee en een pelgrimspaspoort

3 reacties op “Informatie avonden

  1. Echt een aanrader! Ondanks het feit dat ik al veel ervaringen van anderen gehoord en gelezen heb. kreeg ik toch hele nieuwe en praktische tips! Heel fijn. Het gaat nu echt leven en kan niet wachten tot het oktober is!
    Nogmaals bedankt Mieke!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.