Van Finistere naar huis

Na een goede nachtrust is iedereen al voor de wekker wakker en gaan we ontbijten in een andere herberg. Waar wij sliepen kun je wel je eigen ontbijt maken maar een paar meter verderop werd het voor ons gedaan. De taxi brengt ons daarna naar het vliegveld waar we ruim de tijd hebben voor koffie en lunch. In het vliegtuig kregen we priority plaatsen. Luxe hoor na ruim 2 weken camino lopen. En dan zijn we na 15 dagen met elkaar camino gelopen te hebben weer thuis. Ieder met zijn eigen herinneringen en ervaringen. Voor mij was het heel erg mooi om deze fantastische groep te mogen begeleiden. Ans, Cilia, Ellen, Rianne en Silvia nogmaals dank voor alles en blijf genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.