Alternatieve route

Wandeldag 2, van Vila Cha naar Rates, regen, droog en zon, afstand 23km

Vrij hoge golven vanmorgen waar we van konden genieten in onze regenkleding op het vlonderpad naar Villa de Condo. Ik liep met paraplu en voor mijn gevoel was de wereld even klein, alleen het geluid van golven en wind.

Voor we in Villa de Condo aankwamen was het droog en op een enkele druppel na was het verder droog gebleven. Je ziet de reflectie van de stukjes blauwe lucht in het water.

Na een fijne koffiepauzeplaats waar we de barman mochten helpen met zijn onderzoek naar voeding onderweg op de camino. Dat duurde wat langer dan we dachten maar hij had mij geholpen met de alternatieve, lees geen echte pelgrimroute naar Rates.

Ik vond de route genieten en veel fijner lopen en mooier dan de originele die deels langs een drukke weg loopt. Ellen wou ook nog graag verdwalen maar dat ging niet door. Iedereen had genoten van de route en vanaf morgen blijven we op de originele route.

Eucalyptusbomen zorgen vandaag voor heerlijke geurvlagen.

2 reacties op “Alternatieve route

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.