Dagwandeling N70

14 oktober 2017, 17 km, zonnig 20 graden “Geluk hangt niet af van hoeveel je hebt, maar van hoeveel je nodig hebt” ( Kris Jan Jacobs) Nou…deze dag hoort erbij. Een stralende dag, prettig gezelschap, mooie natuur, herfstkleuren, paddestoelen. Meer hebben we niet nodig om te genieten. Zo gingen we op pad naar de Duivelsberg. De N70 is de groene route die uitstekend te beginnen is bij de Sint Maartenskliniek. De hele dag klimmen en dalen.

Dit zijn ze allemaal. Van harte welkom aan ieder die voor de eerste keer meegaat. Maar ook welkom voor de medewandelaars van de komende camino’s en degenen die al een keer zijn mee geweest. Voel je vrij nog eens mee te gaan.

De herfst laat zich vooral zien door de grote hoeveelheden paddestoelen.

De vele heuvels hier zijn o.a Ravensberg, Duivelsberg, Stollenberger, Boterberg, Kleverberg

Bovenaan de heuvels heb je uitzicht over de dorpen en gebieden in de omgeving. Het is echt alsof je een dagje buitenland hebt en een uitstekende trainings mogelijkheid voor een Camino.

Na elke heuvel gaan we door een bosrijk gebied naar een volgende dal.

Ongeveer op de helft hebben we pauze bij Pannenkoeken restaurant De Duivelsberg. Ik kies er voor het heerlijke Marikenbrood.

In november ga ik met deze groep van Malaga naar Cordoba wandelen. Van links naar rechts, Irma, Johanna, Tineke, Gert-Jan, Ada (en ik)

Ook na de pauze blijven we stijgen en dalen. Beuken, eiken, kastanjes, het wisselt elkaar steeds af.

Even uitblazen hoort er ook bij.

We sluiten af bij restaurant Tante Koosje. Dat etappedrankje is weer verdiend. Dank jullie voor deze heerlijke dag.

2 reacties op “Dagwandeling N70

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.