Camino Francais Op weg naar Leon

20 oktober 2017

“Een weg is een pad waarlangs je voortgaat, terwijl je elke dag ’n beetje groeit” (van Andree Chedid)

We gaan op weg naar Leon om de laatste 320 km van de camino Francais naar Santiago af te leggen. De route loopt van oost naar west en we komen o.a. in Astorga en passeren Cruz de Ferro. De plaats waar pelgrims een steentje neer kunnen leggen, wat ze van thuis meegenomen hebben.

Een hele uitdaging ligt voor ons. We gaan ervoor en hopen ongeveer 5 november aan te komen. Dit zijn we:

Mieke, Mariet en Mariet, en Frank Beide dames Mariet zijn ervaren. Ze zijn met me mee gegaan op de Camino Portugues en willen heel graag nog een keer in Santiago aankomen. Frank heeft een hele goede hardloop conditie en gaat voor het eerst kennismaken met Camino. We vertrekken vanaf Eindhoven, met een overstap in Barcelona. Daarna hebben we een aansluitende vlucht naar Leon…..als je tenminste een boarding kaart hebt…. Normaal gezien krijg je die voor 2 vluchten tegelijk. Dus in Barcelona gaan we op zoek naar de balie van Iberia. De boarding kaarten lagen daar al klaar. Pfff gelukkig.

Zonsondergang vlak voor de landing. Heel mooi!

Nou …..en dan komen we aan en heb ik geen rugzak…Die komt misschien zondag.

Dus even geen blog!

Wordt vervolgd.

3 reacties op “Camino Francais Op weg naar Leon

  1. Mijn angstdroom: Dat je rugzak niet mee komt met de vlucht!
    Maar duim voor je dat je hem morgen hebt.
    Veel wandelplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.