Einde camino Simon: weer op weg

Er waren eens vijf kippetjes en een haan. Of drie kippetjes en drie haantjes. Ze fladderden en kakelden en vlogen wat af in Spanje. Elke avond een ander kippenhok, en morgen slapen ze weer op hun eigen stok. En zo kwam alles weer op z’n pootjes terecht.

17 mei vertrek St. Jean..
26 juni aankomst Santiago…

Altijd zal aan de pelgrim worden gevraagd: wat heeft het met je gedaan, deze reis. Altijd zeg ik: dat weet ik nog niet. Je bent altijd onderweg, toch, in het leven?

Dankjewel Anita, voor je flair, je goede gezelschap, je lach, je blanco om 1/2 11 ’s morgens, je levenslust, en nog zoveel meer.
Dankjewel, Gert-Jan, voor je opgewektheid, je rust, je steun aan een ieder, en dat je me zo liet lachen over je genieten van het lopen in stilte 🙂
Dankjewel, Henk, voor je opgewektheid, je praatjes, je mooie verhalen, je eigenwijsheid waar ik van leer, je joie de vivre.
Dankjewel Anneke, voor je opgewektheid, je humor, voor je dansen op het plein in Lavacolla, voor je heerlijke lach, voor zoveel meer.
Dankjewel Ada, voor je opgewekte stem, voor je zingen en wat dat met ons deed; voor je kritische blik waar ik van leer; voor nog veel meer..

 

Een kaarsje brandt nog ergens op de weg… voor jullie allemaal…
44 dagen… rotsen in de branding & steentjes in je schoen…Camino siempre. Simon

11 reacties op “Einde camino Simon: weer op weg

 1. Zo Simon, dat staat! Prachtig omschreven, ieder voor zich een compliment, ieder voor zich een mooi mens. Want dat zijn jullie!
  Liefs, dat deze Camino nog lang in jullie gedachten mag zijn. Alles wat je van deze Camino hebt geleerd, dat je dat meeneemt in je hart.
  Mieke

 2. Een topprestatie, chapeau!
  Door de verslagen en foto’s die Simon iedere dag plaatste hebben we jullie prima kunnen volgen, keek er iedere dag naar uit.
  Simon bedankt daarvoor.
  Goeie thuisreis gewenst en dan nog lang nagenieten!

  groetjes,
  Gerda 1 (wandelmaatje Anneke)

 3. Pelgrims war geweldig zoveel dagen gelopen een stukje verder op weg mogen gaan
  blijf je pad lopen waar ook naar toe.
  Ik heb genoten van de foto’s en commentaar.

 4. Gefeliciteerd allemaal ik heb genoten en jullie ook denk ik. Bedank dat ik met jullie mee mocht en voor de mooie verslagen en de prachtige foto”s

 5. Een topprestatie, chapeau!
  Door de verslaglegging en foto’s van Simon konden we jullie goed volgen,
  Simon bedankt, ik keek er iedere dag naar uit.
  Een goede thuisreis gewenst en ga lekker nagenieten,

  groetjes,

  Gerda (wandelmaatje van Anneke)

 6. Lieve simon,terug op mijn eigen terras helemaal netjes opgetut, kan ik niet anders zeggen dat ik mis wat geweest is. Mis wat nooit meer komen zal. Mis wat een van de mooiste periodes in mijn leven was.x dank je.

  1. x dank jou ook Anita. Zo onwerkelijk thuis te zijn, en dan is er naast het mooie ook het.. gevoel van verlies.

 7. Top hoor en zo mooi dat we mee konden genieten van al wat jullie beleefd hebben , en inderdaad wat er op je pad komt ! waar je ook wandelt! waar naartoe! dat zul je zelf beleven in welke vorm dan ook ,, Want Wandelen is de Haast uit je Hoofd lopen ,, goede terug reis en nog lang nagenieten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.