16 reacties op “Dag 40 Mieke 

 1. Van harte gefeliciteerd , Mieke. Ik heb jullie elke dag gevolgd en op die hete dagen had ik met jullie te doen. Knap hoor!

 2. Een diepe buiging meiden, ik ben trots op jullie. Heb met tanen in mijn ogen elke dag jullie gevolgd.
  Geniet nog in Santiago en een veilige terugreis.
  Wij spreken elkaar nog.
  Carmen en Mark nog een Buen Camino.

 3. Wat prachtig dat jullie dit stuk van de camino hebben gelopen petje af meisjes….
  geniet ervan.
  Ik heb van jullie ervaringen genoten, het doel is bereikt.
  Gefeliciteerd.

 4. Zonder woorden….
  Van harte gefeliciteerd met deze prestatie, maar meer nog beleving en ervaring.
  Ik heb van dag tot dag ervan genoten.
  Proost!
  No vino, no Camino.

 5. Top hoor gefeliciteerd , wat een prestatie jullie hebben dan ook wel een hele brede Camino smile en wat leuk die T-shirts.. nu fijn nagenieten , zal wel wennen zijn om niet te lopen , elkaars gezelschap te missen de aan komende dagen dat is volgens mij net z`n beleving als de afgelopen 40 dagen.. maar deze herinnering die staat nemen ze jullie niet meer af..Buen viaje de regreso

 6. Voor het geval mijn reactie toch niet over is gekomen nogmaals felicitaties voor deze geweldadige prestatie. Geniet van deze avond en morgen in Santiago. Goede terugreis zaterdag. Ik zal jullie blog missen. Het ga jullie goed. Liefs voor jullie 4. Omhelzingen voor Klazien en Annet. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.