Dag 1 Simon C. Frances..Op weg!

Klaar voor de start! We staan in een wat druilerig St. Jean Pied-de-Port voor de middeleeuwse stadspoort waar de pelgrims al eeuwen doorgaan. Gisteren een voorspoedige heenreis gehad en vannacht heerlijk geslapen in herberg Beilari. Een heerlijke ontvangst bij Joseph, Jakeli en Elizabeth. Straks op naar Orisson. We hebben al een kaarsje opgestoken in de kerk voor onderweg, voor onszelf en voor dierbaren.  Ultreia!

Over Simon Wijma

Simon Wijma (55), woont in Haren (Gr.) In Spanje en Portugal kom ik al ruim dertig jaar, en ik voel me erg thuis in deze zuidelijke streken. Dat gevoel werd alleen maar sterker na mijn eerste Camino. In 2012 liep ik van St. Jean-Pied-de-Port naar Finisterre. De tijdloosheid en het ritme van het wandelen geeft me erg veel voldoening. Ik schrijf er ook graag over op mijn blogs. Inmiddels heb ik elke jaar een andere Camino gelopen en hiervan mijn werk gemaakt. Ik vind het erg fijn met Mieke samen te werken, dat klikt! In het begeleiden van wandelreizen komt zoveel samen wat mij inspireert. Mensen leren kennen, al het moois onderweg laten zien, buiten zijn, verhalen vertellen, genieten van zon, regen, vogels, stilte, bloemen (…en koffie). En gewoon… zorgen dat alles lekker loopt!

12 gedachten over “Dag 1 Simon C. Frances..Op weg!

  1. Dan eindelijk is het zo ver Gert-Jan en Ada. Zo benieuwd naar jullie ervaringen. We blijven jullie volgen hoor.

  2. Gertjan en Ada wij wensen jullie een hele goede reis, lang naar uit gekeken en nu is het eindelijk zover, hopelijk dat het lichamelijk allemaal zal lukken,Groetjes van Wim en Lia

  3. Heel veel wandelplezier Ada enGertjan. Het gaat vast lukken, en wat sullen jullie veel te vertellen hebben! Buen camino y siempre adelante….Joke.

  4. Wat leuk, Anneke!! Kaarsje heb je zelf ook aangestoken. Heel veel succes gewenst! Zal heel bijzonder worden.

  5. Ada en Gert-Jan, heel veel wandelplezier en geniet van alle nieuwe indrukken.
    Pas goed op elkaar en een behouden reis. Veel liefs, Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *