Dag 34 camino francais Triacastela – Sarria

22 oktober 2016, 18,7 km, beetje motregen 15 graden

“Let the wisdom of uncertancy guide you.”……


Een goed ontbijt in het restaurant van de herberg Complexo, is het halve werk. Direct na Triacastela is er een stijging van 300 meter. Het gaat heel geleidelijk nu. Zonder erg komen we boven.We zijn in het groene Galicie aangekomen. Holle wegen, veel bospaden.Een lust voor het oog.


Na 2 uur lopen komen we plotseling bij een gelegenheid, waar een zitje is….Fruit, eieren, vers brood, alles te verkrijgen tegen”donativo”. Er is muziek, een gezellige sfeer. Ik bied een pelgrim Reiki aan en ze maakt er graag gebruik van. Koffie uit een jampotje.. je maakt het mee onderweg. Geen wifi zone…maar free hugs zone. Het doet ons wat….


Dan zijn we al bijna halfweg. Bij Hospital hebben we nog even pauze bij Taberne de camino. Hier treffen we een aantal pelgrims die met ons op dezelfde etappe zitten. Het gaat daarna licht stijgend, vooral dalend verder.


Het oude stadje Sarria ligt op een heuvel heuvel. Het laatste stukje is met een trap van 50 treden. Wat een conditie…


Deze keer is Henk er net nog niet. Die heeft een omweg van 10 km gemaakt om het prachtige klooster van Samos te bezoeken. We wachten hem op bij de herberg.

1 reactie op “Dag 34 camino francais Triacastela – Sarria

  1. Jullie gaan erg goed en wat een mooie omgeving en weer mooie plaatjes en een mooi verslag bedankt weer het is volop genieten met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.