Dag 10 Mos – Arcade

17 km
4 mei 2015

De regen is ook vandaag terug stipt op post… We wandelen van Mos over het stadje Redondela naar Arcade. We wandelen een stukje over de oude “Romeinse Heirweg”, oospronkelijk aangelegd om snel Romeinse troepen te transporteren, en nu pelgrims… Arcade is gelegen langs een prachtige baai die uitkomt op de Atlantische Oceaan. Helaas, in de regen en storm is er weinig van te zien.

image

Wat een modder!

image

image

image

Morgen stappen we naar San Mamede da Portela.

Tot morgen!

3 reacties op “Dag 10 Mos – Arcade

  1. Ondanks de regen en de modder toch mooie wandelingen zo te zien. Nog een aantal dagen te gaan. Hopelijk wordt het weer nog beter. Lekker uitrusten, ben je morgen weer ‘fit’.

  2. Wat zwaar lopen. .glad. ..stijgen dalen glibberig ook storm…. nog wat mee gemaakt laatste tijd,?hoop dat jullie elkaar steunen laatste lintjesregen het zwaarst….kijk uit naar rustiger dagen. Kan jullie niet helpen…..camino…last ieder moet het dragen. ..elk op eigen manier…..humor is belangrijk..maar… verdriet ook…en dat is er volop. ..en erg goedkoop….
    Chapeau. …genoeg van dit alles toe gewenst……..respect.. ..slaap wel tot morgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.