Wandeltip en test lichtgewicht winterjas

26 november
Maashorst
16 km

Vandaag een wandeling vanaf Theater Naat Piet net ten noordoosten van Uden. Grote informatie borden geven heel veel wandelmogelijkheden aan. Even een foto van het bord maken en je kunt zo de weg vinden. 5 km, 10 km, 20 km, alles is mogelijk. Nummertjes en gele pijlen op groene bordjes volgen en dat is het. Ook kun je in het bezoekerscentrum Slabroek een kaart kopen van het gebied. Zie verder.

image


Hier en daar nog bladeren aan de bomen…. eind november en er is nog amper vorst geweest. We zijn om 9 uur uit Den Bosch vertrokken en vanaf het theater Naat Piet gestart.

image

Het is een groot gebied met vele zandpaden richting het bezoekerscentrum.

image

Ook stukjes stuifzand bij de Slabroekse bergen.

image

Bij het bezoekerscentrum is het goed toeven. Bij goed weer kun je er picknicken, voor kinderen is er bv het kabouterpad. Maar ook geschikt voor familie en bedrijfsuitjes

image

We laten ons binnen verwennen met een kersenflap. Theri, Paulien en Riet zijn goed gezelschap en gewend te lopen. Als je van plan bent een grote tocht te ondernemen is blijven trainen heel belangrijk.

image

image

Ook nog een pauze op een boomstam. Wandelaars nemen meestal een vuilniszak of zitmatje mee. Zo vind je altijd wel een plekje.

image

Vandaag ook mijn warme camino jas getest.  Een RAMS 23 jas van outdoor collectie Rhode Island. Een klein pakje van 400 gram. Een gure wind vandaag en 8 graden. Met een fleece vest en een t shirt is het inderdaad warm genoeg. Die gaat mee met de camino francais in maart 2015!

image

2 reacties op “Wandeltip en test lichtgewicht winterjas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.