Dag 13 Nevers – Nederland

Toch nog een onverwacht einde van deze camino…….

Vanochtend gingen we vol goede moed op pad van Nevers richting Saint Parize le Chatel. Een klein beetje regen….

image

Helaas lukte het toch niet met de buikklachten van Gre. Ze heeft met veel verdriet gekozen om te stoppen. Heel goed als je voor jezelf kiest. Ook Sikke kiest in dit geval om naar huis te gaan. Zo loopt het toch weer anders, dan gedacht.

We waren in Challuy, een heel klein dorpje. De “Marie” (gemeentehuis) was open. Ik ga naar binnen en vraag of er een mogelijkheid is om terug naar Nevers te komen…….Een gemeente ambtenaar brengt ons gratis naar het station…..in een bestelbus achterin zonder stoelen. Gevaarlijk!
Veilig komen we in Nevers aan.

Even kijken of de tickets om te ruilen zijn. Helaas kan dit niet, en moesten we nieuwe tickets kopen…..

Op weg naar huis en einde van deze camino. Een fantastische wandeling, mede dankzij de goede voorbereidingen van Sikke en Gre. 230 km gelopen in de heuvels van midden frankrijk…..een prestatie! Prima wandelweer, zeer mooie natuur, rustige weggetjes, geen andere pelgrims gezien.
Dank je wel Sikke en Gre, voor het prettige gezelschap. Ook dat zorgt ervoor dat deze camino een mooie, nieuwe ervaring was.

image

1 reactie op “Dag 13 Nevers – Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.