Dag 4 camino Portugues por la Costa; Vigo – Redondela

14 juni
18 km
Zeer heet, om 12 uur al 29 graden

De hospitelera van Hostal Gran Via heeft gisteren op de plattegrond van Vigo de camino getekend, via een site over de camino Portugues por la Costa. Vol goede moed ga ik om 6.30 uur de deur uit en besluit onderweg te ontbijten. Ik probeer via de korste weg weer op de camino te komen, maar kan de pijlen niet vinden. Ik loop dan ook langs de drukke doorgaande weg met uitzicht op zee.

image

Om 8.45 uur ga ik even naar zee, waar ik van een koffie geniet op een terrasje aan zee. Inmiddels is het al 25 graden en een plekje in de schaduw is heel lekker.

image

Dichtbij Redondela gaat de snelweg over het water. Ik wandel rustig verder langs de drukke weg. Me even voornemen om niet meer af te wijken van de route om een kortere afstand af te leggen. Ook al is de camino hoger gelegen in de heuvels, ik zal die altijd kiezen. Even een camino “lesje”.

image

In Redondela neem ik de trein naar Santiago. Morgen en maandag een paar dagen rust. Maandag ben ik uitgenodigd voor een etentje in het beste Pulpo restaurant van Santiago. Ben heel benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.