Via de la Plata dag 1 aankomst Puebla de Sanabria

8 november 2012

Het begint, zoals een camino, met verrassende veranderingen.

We nemen de 1e trein van 5.54 uur van Den Bosch naar Schiphol en komen nog net op tijd op Schiphol aan. De bagage incheck was net dicht, maar toch mochten we nog inchecken. Om 7.40 uur zitten we in het vliegveld, zodat we om 10.00 uur in Madrid zijn. de mede pelgrims Willie en Jacco zouden om 13.35 aankomenom de bus van 15.30 uur te halen naar Puebla de Sanabria………..genoeg tijd zou je denken. Een uur later komen ze door de douane. Naar de metro, overstappen op Neuvo de Ministerio naar halte Alvaro. Hier vertrekt de bus. 10 minuten te laat komen we daar aan. De laatste bus vertrekt pas om 24.00 uur. De tickets van Alsa waren al gekocht. Naar het administratiekantoor van Alsa; Ja………we krijgen de laatste plaatsen in de bus van 24.00 uur. De herberg Casa Luz gebeld en onze reservering geannuleerd. Naast de bushalte is een hotel……dat komt goed uit. We arriveren daar om .3.30 uur. Hotel Meleiros laat ons vriendelijk binnen. De eerste camino dag zit erop.

1 reactie op “Via de la Plata dag 1 aankomst Puebla de Sanabria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.