1 maart dagwandeling Drunense duinen

Ruimte, rust, samen op pad, ontmoetingen

17,5 km over de zandvlakten van de Drunense duinen, met als startpunt De Drie linden in Giersbergen. Over de bospaadjes richting Roestelberg, door de stuifzanden naar Bosch en Duin en vervolgens door het zand en bospaadjes terug naar De Drie lInden. Een prachtige dag! Deze keer in goed gezelschap van 13 mede wandelaars. Een aantal die met me mee gaan lopen op de camino Portugues, een echtpaar die over enkele weken samen op pad gaan en mede wandelaars die kennis met me willen maken om in de toekomst samen te gaan lopen.

IMG_0021

Ruimte,rust

Zo ruim het uitzicht, geen auto’s, zandvlakten, bospaadjes. Boomkruinen die boven het zand uitstijgen en de zandverstuivingen die heuvels maken. In welk seizoen je er ook komt, de Drunense duinen blijven mooi.

IMG_0032

IMG_0030

 

Samen op pad, ontmoetingen……

Omdat de groep deze keer wat groter was, zijn de snellere wandelaars vooruitgelopen, met behulp van de kaart van het wandelroute netwerk van de Drunense duinen. In het restaurant Bosch en Duin hebben we elkaar weer ontmoet.

Even een kleine pauze

IMG_0026

 

Maar ook genieten van kleine details en structuren van mos

IMG_0025

IMG_0029

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.