Voy de Vezelay dag 5

12 maart, 12 km van Beaulac naar Captieux, licht bewolkt 14 graden

Het liep anders dan gepland. We zouden tot Billon lopen, maar het vervoer ernaar toe was lastig te regelen. De mevrouw van de chambre d’hote zou 3 x moeten rijden en de kosten zouden €60 per rit zijn. Dat vinden we teveel van het goede en we besluiten onze etappe van vandaag te eindigen in Captieux. Morgen wordt het dan waarschijnlijk weer 25 km. Na deze rustdag hebben we er wel weer puf voor…..

We vervolgen onze camino over de Voi Verte, die ook grotendeels samen loopt met de GR 654. Die maakt af en toe extra lussen en is daardoor langer. De Voi Verte van Bazas naar Captieux. Geen hoogteverschillen, over een pad wat vroeger het spoor was. De zon van deze morgen maakt het erg mooi. De vele mossen komen goed uit en er bloeit volop (een soort) brem. Het voelt al direct als aangenaam voorjaarsweer. De grote varens nog bruin van de winter.

Zo komen we al voor de middag in Captieux aan. Nog een beetje vroeg voor het etappe drankje….deze foto is van gisteren.😉

Vanavond gaan we naar de pizzeria.

1 reactie op “Voy de Vezelay dag 5

  1. Wat een prachtige foto’s en zal dat lekker hebben geroken in het bos na de regen buien die er zijn geweest
    Dat smaakt achteraf z’n drankje heerlijk en die pizza zal goed hebben gesmaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.