Camino Portugues

10 oktober op weg naar Tui

Vandaag, 11 oktober, gaan we starten met de Camino vanaf Tui in afstanden van 10-15 km per dag. Op 22 oktober verwachten we in Santiago aan te komen.

Camino’s in Galicië

We starten van de Portugese grens en gaan naar het noorden. Vanaf Tui via Porrino, Redondela, Pontevedra, Caldas de Reis naar Santiago. Een hele belevenis en uitdaging voor deze dames die met me mee gaan.

Van links naar rechts Fay, Fredi, Yolande, Nettie, Marion, Mieke, Riet en Nellie

Gisteren vertrokken we vanaf Eindhoven. Daar heb je zelfscans om de bagage Elf van een label te voorzien. Even wennen….hoe moet dat en gaat dat wel goed? Met de boarding pass in de hand was het in de meeste gevallen meteen gelukt. Even hulp gevraagd aan een vriendelijke host en toen konden we aansluiten bij de rij voor de douane. Wel 1,5 uur wachten. Op tijd om de vlucht te halen. In Porto stond de taxi klaar om ons naar Tui te brengen. Onze Camino is begonnen……

We gaan ervoor! Op weg naar een Santiago. Ik wens ieder Buen Camino, goede weg.

“Ook 100 km begint bij de eerste stap.”

6 reacties op “Camino Portugues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.