Dagwandeling Cartierheide

10 juli, 18 km, 23 graden, licht bewolkt

Voor een kennismaking met de wandelaars van de Camino Portugues in augustus zijn we naar Hapert, in de Brabantse Kempen gereisd. Er is zoveel mooie natuur binnen 1 uur rijden van Den Bosch en dat vind ik erg leuk om te laten zien.

Cartierheide

Deze wandeling is van “de mooiste routes” een site met heel veel mooie wandelingen in heel Nederland. Goed beschreven en ook als GPX track te vinden, als je een abonnement hebt. Via de app Topo GPS vinden we overal de weg.

De start is net aan de andere kant van de A67. Direct door de bossen over kleine struinpaadjes, geheel over onverharde paden. Daarna maken we 2 grote lussen over de heide. Een smal dijkje lopen we 2 keer.😉Iedere keer nieuw.

In een heel ontspannen sfeer lopen we door de natuur. Leuk om alvast met elkaar kennis te maken en te merken dat de voorbereidingen voor onze camino al volop bezig zijn. Deze km’s lukken al, nog een week of 4 en dan gaan we op pad. We delen ervaringen, hoe wordt de rugzak afgesteld, wat neem je mee, en vooral wat kun je thuis laten en wat mag je echt niet vergeten…..?

Vlnr Jacqueline, Bea, Carla, Marjo, Elle en Annemiek

We zien een klein beetje heide in bloei, nog net een paar weken te vroeg. Een houten vlonderpad en ook het kleine dijkje.

Deze keer hebben we pauze bij restaurant De Keizer. Op de terugweg komen we langs een kunstwerk. Wat zien we erin? Een vrouw en een man? 2 delen van 1 persoon? We staan er even bij stil en zien in ieder geval ons spiegelbeeld.

Het was een mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.