Dagwandeling Drunense duinen

28 februari,18 km zon, 12 graden

Daar gaan ze dan…….deze dappere wandelaars. Een overzicht van de nummers van het wandelroute netwerk op zak en samen de weg vinden.

Vandaag was ik (Mieke) er wel weer bij. Heel blij en trots dat ik alweer een klein stukje kan. En ook op de wandelaars die het hebben ervaren als een zeer mooie dag.

Vlnr Lydia, Annemarie, John, Elly, Fred en Joepke

Hele gezellige wandeldag gehad met leuk gezelschap en heerlijk zonnig weer! ☀️ Gelopen met een hele fijne route via knooppunten, een klein stukje verkeerd gelopen en snel weer de goede route opgepakt.

Een ree heel sierlijk weg zien rennen door de heide.
Erg mooi natuurgebied wat soms leek op de Sahara…

Heerlijk gewandeld, leuke pauze gehad met Mieke die ons op wachtte en op het einde een heerlijk etappedrankje in het zonnetje op een muurtje… heeft ook zo z’n charmes …

Bovenstaand zijn de ervaringen van de wandeling. Intussen heb ik een klein rondje bedacht. Ja, natuurlijk vind ik het jammer dat ik zelf niet meekan. (T.i.) Voor de vaste lezers van de dagverslagen, ik ben in het ziekenhuis opgenomen geweest met een longembolie en heel voorzichtig aan het opbouwen. Daar ben ik heel blij mee. Onder het motto “wat kan wel?”

Ook bij een kleine afstand kun je een prachtig deel van de duinen zien.

Op een nieuw langzaam tempo realiseer ik me dat ik meer let op details. Zo mooi vind ik deze bloeiende boom. Voor mij allereerste keer dat ik die zo dichtbij zie.

Bij de Drie Linden konden we de dag afsluiten met het etappe drankje. Het was een hele fijne dag. Tot een volgende keer.

1 reactie op “Dagwandeling Drunense duinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.