Burgh-Haamstede dag 4

23 november, 8 km, zonnig 10 graden

De laatste dag alweer, van 4 heerlijke dagen wandelen op Schouwen-Duiveland. De geplande wandeling door het Gabra bos, wordt vervangen door een strandwandeling vanaf ons hotel. Met deze wandeling erbij hebben we de hele kop van Schouwen Duiveland bewandeld. Zie de overzichtskaart boven het blog.

De ligging van het Duinhotel is gunstig voor de wandelingen. 2 van de wandelingen konden we starten vanaf het hotel. Een prima hotel met goed restaurant.

Fletcher Duinhotel

Voor ieder van ons was het bijzonder om vandaag bij de zee af te sluiten. De zon over de zachte golven, schelpjes op het strand, het zachte vroege ochtendlicht in november.

Gedichtje van Antonio Machado:

Wandelaar, jouw voetstappen zijn de weg, niets meer;

Wandelaar, er is geen weg, de weg maak je al lopende

Al lopende maak je de weg, en als je omkijkt, zie je het spoor, dat je nooit meer zult bewandelen.

Wandelaar, er is geen weg…..alleen de rimpelingen van de zee.

Ik kijk terug op bijzondere dagen. Samen op pad, delen, ontspannen…..In enkele dagen volledig op gaan in de natuur. Het ritme van de dag. Fijn dat jullie er bij waren. Tot een volgende keer.

3 reacties op “Burgh-Haamstede dag 4

  1. Dankjewel Mieke voor deze prachtige dagen.
    Het was heerlijk wandelen en genieten, we hadden een fijn groepje, het was super georganiseerd en heel graag tot een volgende keer.

  2. Wederom weer een bijzondere ervaring rijker. weer mooie mensen ontmoet, met elk hun eigen verhaal. dank allen voor jullie bijdrage, dat dit weekend zo bijzonder maakte. tot een volgende keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.