Paesens dag 4 Dijkshoarne

30 september, 8 km, droog 17 graden

Zelfs in het Friese land zien we een bord naar Santiago, 2081 km. Voor dit jaar blijft het bij een droom……Vandaag gaan we nog even de wijdsheid van het Friese land ervaren. Ongeveer 8 km van Paessens gaan we starten bij Dijkshoarne ten westen van het Lauwersmeer.

We waren gestart tussen wandelknooppunt 74 en 88. Alie was zomaar een boerderij binnen gelopen om te vragen of we daar mochten parkeren. Daar kan ik nog wat van leren…meestal kan/mag alles als je het vraagt en zeker aan de vriendelijke Friezen. Het weer is donker met af en toe een glimpje zon.

Het kronkelpad naar 97 ging helemaal over een graspad. In de verte zagen we een stuk of 6 zilverreigers. Ze vlogen op toen we er in de buurt kwamen.

Tenslotte gaan we nog een stuk langs het Lauwersmeer. Helaas was de vogelkijkhut afgebrand. Vanaf hier heb je een zeer mooi uitzicht.

Bij het Lauwersmeer komt de zeearend voor. Prachtig weergegeven bij een uitzichtpunt van het Lauwersmeer.

Deze heerlijke dagen sluiten we af in Anjum. Dank je wel Alie, Elly, Peter en Karin. Wat heb ik genoten van jullie gezelschap. Even bijtanken, zodat je thuis weer met nieuwe energie verder kunt. Even helemaal ontspannen en ervaren wat wel kan. Fijne gesprekken, delen wat gedeeld mag worden. Tot een volgende keer 👣👣👣👣👣

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.