Naar Porto

21 oktober 2019

Gisteren vertrokken van vliegveld Eindhoven met Ryan Air naar Porto. In Nederland regende het, in Porto scheen de zon. Temperatuur was aangenaam. 16 C. zon met wat wolken. Vervolgens reden wij met de bus naar Tui ( Spanje) een afstand van ongeveer 125 km. Precies om 20.00 uur kwamen wij bij onze alberque. Het was toen even flink doorwerken. Inschrijven, pelgrimspaspoort stempelen, bed opmaken en douchen. Om 21.30 uur zaten wij achter een bord spagetti bolognese. Daarbij een glas heerlijke rode rioja wijn. De Camino mag beginnen.

7 reacties op “Naar Porto

  1. Maak er een mooie tocht van, en dank ook voor altijd weer die mooie reisverslagen en foto’s ! Geniet ervan met z’n allen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.