Dag 23 van Reliegos naar Arcahueja

4 mei 2019, 17 km, 21 graden, droog en zonnig.

Vandaag is de dag van Coby! Coby is jarig! Gefeliciteerd!

Vanochtend werd Coby verrast door de eigenaar van de herberg met een mooie verjaardagskaars en hebben we haar samen met de twee andere pelgrims toegezongen. Een mooi begin van de dag!

Vandaag gaan we op pad naar Arcahueja, maar 17 kilometer ongeveer.

Coby’s tas werd uiteraard versierd! Ze had haar mooiste outfit aan en dat maakt het wandelen er wel een stuk charmanter op!

De route begint langs een grote weg. Gelukkig zijn er weinig auto’s. We gaan een brug over en we blijven een lange tijd rechtdoor lopen.

In Puente Villarente stoppen we even voor koffie en een broodje.

Dan lopen we door naar Arcahueja.

Omdat we erg vroeg in Arcahueja arriveren besluiten we een taxi te nemen naar Leon om daar een lekker drankje te drinken en te proosten op de verjaardag van Coby. Coby trakteert ons op een heerlijk gebakje. Bedankt Coby!

Aan het begin van de avond zijn we weer terug in Arcahueja. We dachten ergens in een restaurant nog wat te kunnen eten maar helaas zijn we aangewezen op het restaurant bij de herberg. Omdat we niet gereserveerd hebben kunnen we helaas alleen nog maar kiezen uit de kleffe resten uit de vitrine. Met tegenzin en maar ook met onderling veel plezier werken we het weg. Gelukkig gaan we het morgen goedmaken ergens in Leon!

Omdat het vandaag Coby’s dag is doen we nog een foto om haar in het zonnetje te zetten!

Coby wij wensen je allemaal een heel mooi nieuw levensjaar toe!

4 reacties op “Dag 23 van Reliegos naar Arcahueja

  1. Colby, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Bijzonder om dat op deze manier te vieren. Ik heb je tijdens de Ravenstein wandeling ontmoet.

  2. Zo Coby dat is een hele bijzondere geboortedag ,die vergeet je nooit meer.
    Gefeliciteerd.
    gr.Jopie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.