Camino Portugues en Finistere

Wandelen vanaf de Spaanse grens Tui naar Santiago de Compostela en Finistere

20 oktober – 2 november 2019 20-25 km per dag; begeleiding Jaap

11 wandeldagen 220 km € 450

Minimum aantal deelnemers 4, maximum 6 (vol)

Camino Portugues vanaf Tui met 20-25 km per dag.

€ 450 excl. reis- en verblijfskosten; inbegrepen begeleiding door Jaap van der Vinne, organisatie reisverslag en USB sticks met de foto’s.

De genoemde data zijn de reisdagen.

Deze prachtige route begint in Tui, aan de grens met Portugal. We gaan naar het noorden naar Santiago over de camino Portugues.  In het groene Galicie lopen we door de heuvels. De hoogte verschillen zijn niet groot, daardoor is de camino Portugues geen zware camino. Door de heuvels kun je genieten van mooie vergezichten met glooiende hellingen.

We verblijven een dag in Santiago en gaan dan door naar de kust. Finistere, ook wel het einde van de wereld genoemd. Finistere ligt ten westen van Santiago. Een fantastisch deel van Galicië met glooiende heuvels en de laatste dagen regelmatig uitzicht op zee. In Finistere gaan we, bij goed weer, in de avond naar de zonsondergang.

In oktober is het vaak nog erg mooi weer met temperaturen tussen 20-25 graden. De totale route is 220 km en 11 dagen. De etappes zijn tussen de 17 en 25 km.

Voor een reisbeschrijving met foto’s van 2017 vanaf dag 8,  zie dit reisverslag. Hier gaan we de grens over van Portugal naar Spanje. Voor de wandeling naar Finistere zie dit reisverslag vanaf dag 10

Aanmelden via een mailtje, info@inbalansopweg.nl of het contactformulier.

1 reactie op “Camino Portugues en Finistere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.