Dagwandeling NS Rosmalen NS Den Bosch

18 augustus, heerlijk wandelweer 24 graden

Vandaag een route van “De Paadjes makers” van het station Rosmalen naar Den Bosch. Hemelsbreed misschien 7 km, wij maken er 20 van. Alle natuurgebieden rondom de stad. De zandverstuiving bij Rosmalen, de Grote Wetering, de Wamberg, Maxima kanaal, de Keerdijk, landgoed Haanwijk, Sterrenbosch, Bossche Broek.

Hier het Rosmalense Wiel gelegen op de zandverstuiving. Een bronzen kunstwerk van Armando. We waren daar niet helemaal goed gelopen, en hadden dit gemist. Met dan aan Irene. Zij gaat in september op pad voor de Camino Portugues. Vandaag was ze om kennis te maken met Nico en Barbara.

De kaart van het wandelroutenetwerk komt goed van pas. Voor mij wat makkelijker dan tekst.

Wat een fijne wandeldag vandaag. Delen en ontvangen en echte Camino dag. Ontmoetingen met nieuwe belangstellenden. Zoals Theo, Lorita, Ciska, Marion, Ruth, Marleen, Nellie. Fijn dat ook zij zich thuisvoelen en delen in camino verhalen en ervaringen. Pelgrims die met me op pad gaan, zoals Toos, Gert-Jan en Ada, Kristel, Connie, Jellie, Rianne en Marieke.

Langs de Grote Wetering

De Wamberg, waar de voedersilo is bewaard. In de oorlog dienst gedaan al schuilkelder.

Bijna bij de pauze plek, De Dungense brug.

Op weg naar Haanwijk

Fiets-wandelpad over Keerdijk

De wandelaars bij elkaar. Irene, Nel en Ruth waren al naar huis.

Nog even pauze in het Sterrenbosch

Onder de snelweg, de A2 door. De Dommel die zo naar Sint Michielsgestel loopt.

Door het Bossche Broek naar Den Bosch met op de achtergrond de St. Jan

Uiteindelijk was het toch 16 uur toen we in Den Bosch terug waren. Tot een volgende keer.

3 reacties op “Dagwandeling NS Rosmalen NS Den Bosch

  1. Bedankt iedereen voor deze bijzondere dag. Veel inspiratie opgedaan om uiteindelijk de eerste stap te zetten op een camino. Groeten Marion

  2. Was zeker een leuke wandeldag. Nieuwe mensen ontmoeten en hun belevingen en verhalen te horen. Leuke foto’s zo zien we nog wat extra details van de wandeling . Jammer van het etappe drankje had me er net zo op verheugd ☺️ die houden we nog tegoed.

  3. Dag Mieke. Beter laat als nooit he?
    Dank jullie allen voor deze mooie dag. Alle gesprekken en goede info tussen het lopen door. En aan Mieke die mijn rugtas graag samen met de hare op haar rug meesleepte, Een dikke knuffel. Ik heb volgens Mieke bij mijn afscheid 15 km kunnen lopen met jullie allen en zo’n 2 1/2 nog naar de bus in St Michielsgestel. Ik kijk uit naar mijn lopen van Ourense-S.de C. Op het programma, ‘Laat mij maar Lopen’, kon ik zien hoe Ourense en S.de C. een beetje bij ligt.
    Mieke graag ontvang ik nog een banknr voor mijn bijdrage.

    Veel plezier, Ruth Maduro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.