Dagwandeling Vught

21 juli, zeer zonnig, 30 graden, 15 km

De eerste dagwandeling na mijn grote wandeling. Wat leuk om weer nieuwe mensen te mogen begroeten. Vandaag waren dat Kristel, Connie, Tea en An. Van harte welkom. Zij gaan op pad naar Santiago, dit najaar, komend voorjaar of “ooit”. En wat is het leuk om de anderen weer te zien, na zo een lange tijd.

Door de grote bosbrand in de Drunense duinen viel mijn plan daar te gaan wandelen in het water. Het werd een wandeling vanaf restaurant de Brasserie in Vught, de Lunetten, het Drongelens kanaal en tenslotte langs de Ijzeren Man.

We delen Camino ervaringen. Dat is het mooie van zo een dag. Ontmoeten, delen geven en zo zie ik in 1 dag de Camino spirit weer komen.

We lopen vandaag vooral in de schaduw, 30 graden is zo goed te doen. Even wennen aan de temperatuur en vooral genieten van dit zomerse weer. Eerst langs de Lunetten van de Vughterheide.

Zoveel mogelijk in de schaduw, ook als we langs het Drongelens kanaal lopen. Het is bijzonder rustig onderweg. Deze stoere wandelaars trotseren de warmte.

Na een korte pauze bij het Drongelens kanaal vervolgen we de weg naar de Ijzeren Man.

Het is al erg lang droog weer. En toch zie ik nog bloeiende planten. Deze bloem heeft kennelijk niet zoveel water nodig. Springbalsemien.

Via de Ijzeren Man lopen we terug naar het restaurant De Brasserie. Dank jullie voor de fijne dag. Ook erg leuk om tips te ontvangen. Zoals, een haakje (in de vorm van een S) om op de bagagelijst te zetten en een stekker met 3 oplaadpunten voor de USB stick. Die ga ik erbij zetten.

Tot een volgende keer. ?

1 reactie op “Dagwandeling Vught

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.