Niet lopen

9 mei, motregen 13 graden, Lascabanes – Lauzerte

“Een pad ontstaat door erover te lopen”.

Mijn pad vandaag was “niet lopen”. Afgelopen nacht helaas buikloop gekregen en deze ochtend kon ik geen hap eten. Er waren al enkele dames ook ziek, wie weet een of ander virus. Een moeilijk besluit om niet te lopen vandaag Maar ik had ook een mooi Camino kadootje. Ik had een taxi voor mijn rugzak geregeld (ivm mijn knieën) en ik kon zomaar, voor een klein bedrag instappen.? Zo arriveerde ik deze ochtend met taxi om 11 uur. De gite gaat pas om 13.30 uur open en dus ga ik even het dorp in. Vanmiddag gelukkig weer wat kunnen eten, zodat ik denk morgen weer op pad te kunnen. Mijn rugzak gaat met bagagevervoer mee en morgenavond zijn mijn nieuwe schoenen er. Lauzerte ligt op een heuvel en vanaf de herberg kijk je zo het dal in.

12 reacties op “Niet lopen

 1. Ach gossie , hopelijk morgen weer alles beter. Voor nu maar even genieten dan van het uitzicht, en een goede nachtrust en voor morgen een mooie dag met een nieuwe paden !!

 2. Hallo Mieke. Goh wat vervelend voor je. Nu dan maar even een lekker rustige dag. Fijn dat je schoenen morgen komen. Dus voor nu Beterschap. Ik blijf je volgen. Geweldig om deze Camino van jou te volgen. Ontzettend knap hoor. Lieve groet Roza

 3. Wanneer het goed gaat, brengt de weg je daar waar je wilt zijn. Maar ook wanneer het even niet zo goed gaat, blijft de weg je wijzen op de mogelijkheden die er dan over blijven. Nu even noodgedwongen een pas op de plaats, hierna een weerzien met Jos en je nieuwe schoenen! These boots are made for walking! Komt goed! Bon courage Mieke!

 4. Even pas op de plaats Mieke. Buikje heeft rust nodig. Goed en snel herstel. Komt goed.
  Hopelijk morgen weer beter. Sterkte en geniet van het niets doen.
  Bon voyage

 5. Mooi, zoals je iedere dag neemt zoals hij komt. Het is prettig je te volgen op je reis, een klein beetje meereizen …
  Hou goeie moed en vooral ook een goeie gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.