Dapper

19 mei 2018, 4e wandeldag. Van Viano do Castelo naar Vila Praie de Ancora. 21km. Hele dag zon, 24 graden.

Helaas kon Larissa vandaag niet meelopen vanwege blaren en Elayne ging met haar samen met de trein naar de volgende plaats. Dapper om deze beslissing te nemen. De camino loopt niet altijd zoals je zou willen dat ie loopt. Zo scheiden onze wegen zich voor enkele uren en zien we elkaar weer bij de overnachtingsplaats.

Al in de stad begonnen we met een pittige klim. We zagen een bordje met koffie die in een zijstraat te koop zou zijn maar we zagen zo niets dus liepen we maar door. Eenmaal de stad uit werd het een mooie afwisselende route.

De koffiestop liet lang op zich wachten en we besloten maar ergens langs de kant te stoppen en te eten wat we nog hadden. Even zoeken op de app waar we zitten en dat zou niet zo ver van de koffiestop zijn. Dat bleek zo. Toen we er aankwamen zagen we dat we op tijd waren voor het huwelijk van Prins Harry en Meghan. Dat werd een lange pauze want er werd gewacht tot Meghan de kerk in kwam, vooral onze paperazzidame wilde niets missen.

Natuurlijk moesten we verder en we kwamen al snel een oud pand tegen met een mooie tuin.

Voor Meike was het ook zwaar vandaag. Haar knie speelt op maar ze loopt dapper door.

Voor Frans is het dapper om als uitdaging met een groep mee te wandelen terwijl hij altijd alleen loopt. Hij blijft steeds bij de groep maar gaat er later op de dag altijd even vandoor om op een terrasje alvast koffie te drinken.

En kijk Ilse nou eens dapper door het water lopen…

En morgen gaan we weer dapper op pad en zullen we ’s avonds in Spanje zijn.

1 reactie op “Dapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.