Dag 10: Navarrete – Najera

‘We komen er wel overheen’, zegt Sjan als we Navarrete uitgelopen zijn. Ze doelt op de Alto de San Anton, die ik als altootje halverwege had aangekondigd. En inderdaad: na de koffiestop in Ventosa zijn we er in een paar stappen overheen.

Het is koud: de zon schijnt, maar het wordt niet warmer dan een graad of 10. We proberen nog een kleine pauze voor Najera, maar tegen de tijd dat we er zijn ben ik verkleumd. We zijn te vroeg voor de herberg, drinken koffie en schrijven ons in. Tijd voor de dagelijkse rituelen. En ik ga nu een warm vest kopen. Brrrr!

Leaving Navarrete
Monument voor een belgische peregrina…
…op een kerkje naast de romaanse poort
Wijnboer aan het werk

Naar Ventosa voor koffie
Rare Jacobus op de kunstroute van Ventosa
Kennen wij die vrouw in roodwit geblokte poncho??

Schuilhutje
Koude pelgrim

2 reacties op “Dag 10: Navarrete – Najera

 1. Niet te geloven, maar…..ik zie het: het is echt heel koud!!!!!
  Jullie zijn kanjers!!
  Hoe gaat het bed uitkomen als het nog zo koud is……brrrr!
  Maar……een schitterende tocht met een mooi einddoel!!
  Op naar Santiago! Goede tocht voor allen!

 2. Hallo Ria en groep,
  Jullie gaan prima veel respect.
  Ik lees jullie belevenissen en die zijn voor mij herkenbaar, ik was hier voorlig jaar met Mieke. Ik zelf ziet nu in Pierros even voor Villafranca.
  Hier hebben we zon een graad of 17.
  Ik wens jullie een Buen Camino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.