Apartement met uitzicht op zee

21 mei 2018, 6e wandeldag van A Guarda naar Mougas, 21km en 20 graden. Voornamelijk zon en een paar wolken.

Tegen 9 uur gaan we op pad na een lekker ontbijt van croissant, geroosterd brood of iets van cake. Glaasje jus d’oranje en koffie/thee erbij. Fruit kunnen we ook nog meenemen. Het is frisser dan andere dagen en we lopen weer langs de zee. Prachtig, je zou overal foto’s kunnen maken. Meike loopt maar door, wil in haar ritme blijven.

Eigenlijk willen we graag ergens koffie drinken maar een cafeetje laat lang op zich wachten. Hebben we na 2 uur al 11km gelopen, dat was wel heel hard zonder dat we dat in de gaten hadden.

Na een tijdje spreekt een oudere man ons aan, we moeten het kapelletje komen bekijken. Frans en Ilse stappen binnen en hij vraagt om een bijdrage. Meike loopt maar door.

In Oia kunnen we eindelijk wat drinken. Er is daar feest zo lijkt het. Militairen met muziekinstrumenten zitten er een drankje te drinken. Gaan wij ook doen, heerlijk

Onderweg zien we enkele kalfjes. Nieuw leven is altijd mooi om te zien. We zijn uiteindelijk vroeg bij de Albergué. Is met mooi weer geen straf.

We kijken terug op weer een mooie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.