Genieten

11 april, van Barcelinos/Barcelos naar Casa de Fernanda, meestal droog en een tijdje zon, 10 graden. Afstand 19km.

Vanmorgen werd mij gevraagd of ik zelf ook geniet. Nou ik geniet van Ans die modderpaadjes bedwingd en al een dag lang niets kwijt is

Genieten van iedereen aan het wandelen in de zon

Sowieso genieten vandaag omdat we tot ongeveer 2 uur zon en droog weer hadden. Genieten van Cilia die zo lekker relaxed blijft, ook als haar rugzak niet bezorgd schijnt te zijn en vaak in stilte wandelt en geniet van de omgeving en de geluiden.

Genieten van Ellen met haar humor, leuke verhalen en de foto’s die ze voor ons maakt.

Genieten van Rianne die soms zo verbaasd kan kijken dat ik in de lach schiet en de fijne gesprekken die we al wandelend samen hebben. Deze foto is van een paar dagen geleden waar ze voor mij voor de foto wou poseren.

Genietend van Silvia die haar verhaal met ons deelt en zelf geniet dat het haar lukt een camino te lopen. Ze loopt het snelst van ons allemaal.

Dus JA ik niet volop, dat ik met deze groep de camino Potugues mag lopen en van al het moois dat ik onderweg hoor en zie, zoals deze foto als we in de ochtend op pad gaan.

3 reacties op “Genieten

  1. Wat fijn Rita, dat je zo kunt genieten van alles wat op Jou/ en Jullie pad komt. Geen een Camino zal hetzelfde zijn lijkt mij.
    Pas goed op mijn wandelmaatje en vriendin Silvia. Op de foto’s had ik al weer gezien dat zij vooruit loopt….. ik had niet anders verwacht.
    Nogmaals een mooie en onvergetelijke Camino toegewenst.

  2. Wat een mooie foto’s, en opgewektheid proef ik uit alles!
    Genieten voor ons thuisblijvers, ellen wil later ook van je foto’s genieten hoor!
    Ik heb geen hoge schienen, lukt dat wel met al die plassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.