Finistere als toegift

22 April 2014, laatste wandeldag. Van Cee naar Fisterre. Zon en wolken, 20 graden. Afstand 13km.

Na wederom een uitgebreid keuzeontbijt vertrekken we om half 9 met de taxi naar Cee. Onderweg op enkele plaatsen mist en dat geeft soms mooie beelden. In Cee drinken we koffie en daarna lopen we 13km naar Finisterre. Een afwisselende tocht met als beloning een lange wandeling over het strand met prachtig weer.

We slapen in een hostel met zijn zessen in een ‘kamer’ zodat we nog even gezellig bij elkaar zijn. Ze zijn hier wel streng en omdat we laat thuis zijn moeten we wel stil zijn. Dat is niet erg, we zijn moe na de wandeling naar de vuurtoren voor de zonsondergang. Was heen en terug toch 7km lopen maar mooi om mee te maken.

Na een geweldige camino gaan we morgen naar huis, we hebben de paal met km 0,000 bereikt.

6 reacties op “Finistere als toegift

 1. Dank je wel dat ik deelgenoot mocht zijn van Jullie Camino Portugues. Het was een genot voor mij om met Jullie mee te reizen. Ik ben trots op mijn kanjer wandelmaatje kanjer Silvia, en ik ben heel benieuwd naar haar ervaringen. En wie weet tot Buen Camino…..

 2. Bedankt voor alle mooie beelden en verhalen van jullie Camino.
  Het was elke dag weer uitkijken naar een verslag.
  Jullie kunnen trots zijn!
  Een goede terugreis!
  Groetjes Anneke den Hartog

  Groetjes

 3. Dat was een mooie Camino om zo te volgen vanuit thuis , maar toch ook een beetje dichtbij . Goede reis terug .. De herinneringen die je maakt draag je mee in je Hart om ze nog eens te beleven, dat geeft kracht ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.