Op 7 april 2018 vertrekken Rita en 5 deelnemers naar Porto

Bijna een jaar geleden vertrok ik met twee vriendinnen naar Porto voor mijn allereerste camino naar Santiago. Met deze en mijn andere wandelervaringen mag ik nu 5 deelnemers gaan begeleiden op dezelfde route.

Ik zie er naar uit om weer met de rugzak te lopen van plaats naar plaats door de natuur met leuke ontmoetingen onderweg. ’s Avonds genieten van een eenvoudige maaltijd en overnachten in hostels of een privé herberg voor pelgrims maakt voor mij het camino gevoel compleet.
Ik wens de deelnemers  succes met de laatste voorbereidingen en vooral een heel fijne camino samen met mij.

Een verslagje van onze camino probeer ik iedere dag te maken zodat je ons kunt volgen.

20 reacties op “Op 7 april 2018 vertrekken Rita en 5 deelnemers naar Porto

 1. Ha Rita, wat leuk je 1e bericht te lezen over onze Camino Portuques. Ik kijk er ook naar uit. Lieve groet Rianne.

  1. Leuk Rianne, je had het bericht snel gelezen, ik heb het nog maar net geplaatst. Was ook een oefening en het werkt!

 2. Ik ga jullie zeker volgen,want ook Ellen loopt met je mee, en wij gaan als jullie terug komen zelf in Porto starten.
  Heel veel moois toegewenst op jullie Camino
  Cora

 3. Leuk Rita, ook ik heb er ontzettend veel zin in. Prachtig dat je ook een blog bijhoudt van onze camino, mijn thuisblijvers zullen er van genieten. Tot 7 april op Schiphol. Ellen Boersma

 4. Leuk Rita, dat ook een andere vriendin van mij met jouw groepje de camino mee gaat lopen. Ik wens jou en Silvia veel succes en vooral veel plezier met jullie avontuur. Liefs Antoinette

 5. Lieve Rita;
  Fijne tijd gewenst, Leuk dat ik je te volgen bent op de Caminoblog:)
  Voor de wind sneller, tegen de wind sterker!
  Ciao & Bom Camino; Wiljan

 6. Ik ga deze camino helemaal volgen want ik ben stikjaloers op Silvia, dat zij met Jou mee gaat, en ik er niet bij ben. Maar er komt een keer dat ik mee ga. Allemaal een fijne Camino Portugues wens ik Jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.