Dag 0 Camino Mozarabe op weg naar Malaga

20 november 2017 “Als je met beide benen op de grond blijft staan, kom je geen stap verder” (Loesje)

En wij? Wij gaan op pad, stappen zetten en met beide benen op de grond…. Op zoek naar Camino paden, die nog niet zo bekend zijn.

Dit zijn wij: Johanna, Ada, Tineke, Gert-Jan, Mieke en Irma

We vliegen met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Malaga. Op 3 uur vliegen ben je er. Met de taxi naar het centrum en dan ben je plotseling in een andere wereld. Het is nog ongeveer 20 graden, de mensen zitten op terrassen en gaan om 21.00 uur eten. We logeren in Feel Hostels, City Center en hebben een 6 persoonskamer. Dat is fijn, want morgen gaan we bijtijds ontbijten.

Zou de Liberia achter de kathedraal open zijn voor een stempel? Helaas! Wel zien we dat de kathedraal, de schelpen en het zwaard van Santiago draagt.

Het is een hele mooie, rijk versierde kathedraal. Die gaan we de laatste dag even bezoeken als we terugkomen van Cordoba.

Op advies van ons hostel gaan we tapas eten bij Meson restaurant Cortijo de Pepe. We hebben berenjas, bocorones, groente taartje, aardappelkroketjes. We genieten…

Morgen gaan er starten met de Camino Mozarabe.

11 reacties op “Dag 0 Camino Mozarabe op weg naar Malaga

  1. Toen we elkaar tijdens de Kroegjestocht ontmoetten waren we vol verwachting over de te lopen camino’s. Voor mij is het voorbij en jullie staan aan het begin van deze camino. Heel veel succes, geniet. Ieder dag zal ik jullie volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.